Press "Enter" to skip to content

3D 4D Pretecho in Oosterwolde

Jenny 0

In februari, net nadat ik de 20 weken echo had, heb ik een afspraak gemaakt voor een pretecho met 3- en 4D beelden. Ik was toen 19 weken zwanger. Het leek nog ontzettend ver weg, een pretecho waarop ik nog 8 weken moet wachten. Ik ben zo benieuwd naar je.

Maar vandaag is het al zover. Ik ben alweer 27 weken en 3 dagen zwanger. Achteraf gezien zijn de weken zo snel gegaan. Ik heb een afspraak gemaakt bij Babyview in Oosterwolde. Voor € 85,00 krijg je een echo met  8 foto’s waarvan minimaal 4 in kleur en voor € 100,00 heb je de echo ook op DVD en krijg je ook 8 foto’s waarvan minimaal 4 in kleur. Ik kies op het laatste moment toch voor een DVD. Zo kan iemand anders de echobeelden ook nog eens ‘live’ meemaken.

Mijn moeder en een vriending gaan mee richting Oosterwolde. De afspraak heb ik om 19.00 uur. Ik kijk er al de hele dag naar uit! We komen aan in Oosterwolde bij een prachtige woning en nemen plaats in de wachtkamer. Na een kwartier komt een vriendelijke mevrouw ons ophalen en mag ik gaan liggen! Ik ben zo benieuwd, het is alweer 8 weken geleden!

Als je in beeld komt zien we direct je hoofdje, nog wel in 2D beeld. Je hebt je handjes bij je gezicht en het beeld gaat over in 3D en 4D. Wauw! We zien je gapen, je handjes bewegen en vooral veel fronzen. Het is prachtig om te zien. Je hartje krijgen we te horen, ze vertelt ons dat je al haartjes hebt en je bent heerlijk aan het schoppen en bewegen. Daarna val je in slaap.. 🙂

Het half uur is voorbij gevlogen en ik krijg de DVD na afloop direct mee. De foto’s zitten in een mapje en ik krijg ook nog een sleutelhanger met foto. Ik ben zo blij! Het is even een bedrag, maar ik zou het zo weer doen! De DVD is een groot succes en elke keer als ik naar de foto’s kijk, dan voelt het al zo vertrouwd en krijg ik een verliefd gevoel. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten tot ik je in mijn armen heb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *