Press "Enter" to skip to content

Het geboortekaartje

Jenny 0

Het is nog best een zoektocht, het  perfecte geboortekaartje vinden. Ik heb op meerdere sites voorbeelden gemaakt, maar vaak kwamen er dan weer drukkosten bij, waardoor je je al snel op een hoog bedrag zit met een kleine hoeveelheid aan kaarten.

Ik heb mijn kaartje uiteindelijk gevonden op www.hippegeboortekaartjes.nl. Eerlijk is eerlijk, ik heb verschillende ontwerpen gemaakt en proefdrukken aangevraagd. Ik wil wel weten hoe het er in het echt uit komt te zien natuurlijk! Gelukkig was dit allemaal mogelijk.

 

De eerste proefdruk (€ 1,00) wordt echt heel leuk bezorgd. Je ontvangt een feestelijk doosje met daarin jouw ontwerp, een klein cadeautje voor je baby en een waaier met alle papiersoorten. Dit is ontzettend handig! Ik had namelijk wel een idee bij de enveloppen, maar kon het papier niet echt voor me zien. De waaier heeft mij uiteindelijk geholpen met mijn keuze voor de enveloppen. Ook de soorten papier voor het geboortekaartje vind je hier terug. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zijdeglans, parelmoer en nog 3 soorten. Wil je nog een proefdruk? Dan betaal je de prijs van 1 kaartje.

Ik heb voor een kraft envelop gekozen. Dit geeft toch net een wat stoerdere look aan het geheel dan een hele witte envelop, vind ik. De enveloppen heb ik eerder laten bezorgen en ook geschreven. Je kunt bijvoorbeeld meer enveloppen bestellen, zodat je nog eens een foutje kunt maken. Als je met etiketten werkt, dan is dat meestal niet nodig.

Het geboortekaartje dat ik heb gekozen, is een rustige kaart met marmer design en watercolour spetters in de kleur Earlydew. Dit past bij mij en ook de kleuren van z’n kamertje. Op de voorkant staat z’n naam.  De binnenkant is bedrukt met een klein stukje tekst en daarnaast weer z’n naam met geboorte- en adresgegevens.

 

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en houd je hier niet van? Je kunt echt alle kanten op. Al met al een dikke 10 voor deze website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *