Press "Enter" to skip to content

Wat zit er in De Blije Doos?

Jenny 0

Als je zwanger bent krijg je ineens zoveel spontane en lieve cadeautjes. Bijvoorbeeld van je familie, maar dus ook van bedrijven.  Ik heb De Blije Doos opgehaald!

Je kunt je hiervoor inschrijven bij WIJ! via onderstaande link. Je ontvangt dan een code per post of per e-mail waarmee je De Blije Doos kunt afhalen bij een Prénatal bij jou in de buurt. Zo kun je als aanstaande moeder alvast kennis maken met producten. Ik vind het een leuk concept.

http://deblijedoos.nl/

Ook kun je binnen zes weken na de geboorte een gratis mutsje met naam aanvragen. Schattig!

Ik kreeg de voucher per post toegestuurd. Houd er wel rekening mee dat er een ‘geldig tot en met datum’ op staat. Ik was namelijk net op tijd.

Ik doe eerst een rondje Prénatal en loop met nieuwe bh’s naar de kassa waar ik ook de bon in kan leveren. De mevrouw bij de kassa vertelt me dat de inhoud elke maand kan wijzigen, omdat het maar net is wat ze aangeboden krijgen van bedrijven en dat het zeker de moeite waard is. Ik ben benieuwd!

Goed! De inhoud van De Blije Doos.

Allereerst, heel veel korting! Naast bijvoorbeeld het blad WIJ! zijn er ook veel kortingsbonnen die zeker van pas kunnen komen. Zo krijg je korting bij de Wehkamp en ook voor Pampers.

Een flesje van Philips Avent van 60ml.

Ah kijk! Hier kun je nooit genoeg van hebben. 22 Pampers in maat 1.

Sokjes van Prénatal

Een Bibi speen (0-6 maanden).

Een klein potje Sucocrem. Handig voor bijvoorbeeld in de luiertas.

Een mini tandenborstel van Jordan.

 

Dat was ‘m! Ik vind de inhoud echt heel erg leuk. Als ik alles stuk voor stuk bekijk, denk ik: JA hier heb je ook echt iets aan.

Als je zwanger bent, zeker niet vergeten aan te vragen via WIJ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *