Press "Enter" to skip to content

Inhoud Mamaloes Babysjop Negenmaandenbeurs Cadeautas 2017

Jenny 0

Op Facebook zag ik de post al voorbijkomen van de MamaLoes Babysjop Negenmaandenbeurs Cadeautas 2017. Deze is in eerste instantie te koop op de Negenmaandenbeurs. Wel lees ik berichtjes dat deze na de Negenmaandenbeurs ook verkocht wordt via de webshop. Afwachten dus!

Ja hoor. Op de maandag na de beurs komt het bericht op Facebook. De tas is tijdelijk online verkrijgbaar. YES. De tas kost € 25,00. Ik bedenk me geen moment en bestel en betaal de tas direct. Ik ben zo benieuwd naar de inhoud 🙂

En deze deel ik nu graag met jullie:

Daar is ‘ie dan!

Op de Negenmaandenbeurs heb je keuze uit een uni, meisjes of jongens tas. Via de webshop kun je niet kiezen. Het grootste gedeelte is uni, maar er kunnen wel roze en blauwe spullen tussen zitten. Het eerste wat uit de tas haal is deze Proud MaMa tas. Dit vind ik echt heel leuk! Je kunt hier spullen van je kindje in bewaren en informatie hierover op de tas zelf schrijven. Deze gaat vast van pas komen!

Een DikkieDik vork. Een bakje van Label Label en een beker van Bébé-jou.

Zoogcompressen, stopcontactbeveiliging en luierzakjes. Zeker handig!

Deze Back to Sleep bunny is zo zacht en schattig! Een konijntje met speaker en afstandsbediening. Ik heb deze al even opgeladen en geprobeerd. Je kunt verschillende geluiden afspelen, zoals de zee, baarmoedergeluiden maar ook zelf iets inspreken!

Een knuffeltje van Tiamo in een mint kleur en een speendoekje van Cottonbaby.

Een etui voor bijvoorbeeld in de luiertas. Handig zodat je kleine spulletjes niet kwijtraakt in de tas. Het blauwe dingetje is een lekbakje. Deze kun je gebruiken voor ijsjes. Uitvinding 🙂 En een mutsje.

 

De roze afdeling 🙂 Ik verwacht een jongetje, maar zeker leuke items om te bewaren of weg te geven. Een labeldoekje van MamaLoes, een speentje van Nuby.

Een Munchkin ‘lolly’ om bevroren of vers fruit in te doen. Deze ga ik toch eens uitproberen ondanks de kleur. Ik ben wel benieuwd.

Ook deze had ik nog niet. Een flesreiniger. Daarbij nog een spuugdoekje en een knuffeldoekje.

 

Een bandana (kwijldoekje) van Jollein. Super leuk!

Een bijtbanaan 🙂

Een veiligheidsbordje voor in de auto. Een klamboe voor de kinderwagen. Die had ik nog niet en ik ben in de zomer uitgerekend, dus die zal zeker in de tuin van pas komen. En een informatiebandje.

Ik vind de inhoud van de tas echt heel erg leuk voor € 25,00 en zou deze zo weer bestellen. De tas was online binnen 3 kwartier/1 uur uitverkocht. Dus mocht je volgend jaar niet naar de Negenmaandenbeurs gaan en toch de tas online willen bestellen, wacht niet te lang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *