Press "Enter" to skip to content

Unboxing Mi Toetie Mysterybox

Jenny 0

Op Facebook zie ik dat Mi Toetie Mysterboxen verkoopt. Ik ben eigenlijk direct enthousiast en nieuwsgierig en surf naar de website. Op site van Mi Toetie zie ik dat je keuze hebt tussen een Mysterybox voor € 24,95, je ontvangt dan een box met een waarde van € 50,00 en voor € 49,95 ontvang je een box met een waarde van € 100,00. Bestellen maar!

Je kunt het geslacht kiezen, een schoen- en kledingmaat en ontvangt dan zomer- en/of winterkleding. Maar ook kunnen er schoenen of accessoires in de box zitten.  Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je in het tekstveld nog iets kwijt, bijvoorbeeld de naam van je baby.

Ik kijk nog even rond op de site naar de collectie, ben ik er zeker van! Ik ga een Mysterybox bestellen met een waarde van € 50,00. Ik vul mijn gegevens in en kies voor kledingmaat 62/68.  Het bedrag van € 24,95 + verzendkosten maak ik over via iDEAL. Nu is het wachten!

Na een dikke week wordt de Mysterybox thuis bezorgd. Maar… wat zit er in?

Het eerste wat me opvalt is dat de Mysterybox ontzettend leuk beplakt is met stickers.

Ik maak de box open en zie papier met panda’s en een cadeautje, ook met pandapapier. Geweldig! Laat het scheuren maar beginnen!

Spannend…

En echt, ik ben blij! Wat een ontzettend leuk setje! Deze broek zag ik op site ook al staan en viel me direct op. Nu heb ik hem in huis! De winkelwaarde van het broekje alleen is al € 21,95! Dus dat maakt het al meer dan waar zo’n Mysterybox te bestellen. Het shirtje past er ook ontzettend goed bij, maar het shirtje en broekje kan ik natuurlijk ook anders combineren.

 

Ook zit er nog een soort schoenendoosje in met deze leuke tekst. Leuk om iets van je baby in te bewaren.

Zou ik deze box nog een keer bestellen? Reken maar! Ik denk zelfs dat ik dan de box van € 100,00 kies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *