Press "Enter" to skip to content

Geslachtsbepaling! HET IS EEN……

Jenny 1

Vandaag is het zover! Vandaag weet ik of je een jongetje of een meisje bent, en ik kan niet wachten! Ik heb zoveel zin om gericht te gaan winkelen en om je kamer in te richten.

Ik ben al om 7.30 uur wakker, dat is niets nieuws sinds ik zwanger ben hoor. Elke nacht word ik rond 4.00 uur (5 minuten voor of 5 minuten later) wakker en lig ik gerust een paar uur wakker te ‘dagdromen’. Ik kan de slaap niet meer vatten. Na vannacht een paar keer wakker te zijn geweest, ben ik dus weer in slaap gevallen en word ik 7.30 uur wakker. Ik tel stiekem de uren tot de echo. Nog 8 uurtjes, dan weet ik het! En iedereen die het wil weten ook.

Toen ik er net achterkwam dat ik zwanger ben, had ik al een vermoeden. Ik zal je straks vertellen of deze klopte πŸ™‚ Iedereen denkt een meisje. Alleen Rick (broer) en Anita (zus) gaan voor een jongen.

Tot mijn verbazing, gaan de uren best wel snel. Ik neem me voor even rustig te ontbijten, serie kijken, douchen en me daarna klaar te maken. Zo zullen de uurtjes wel snel moeten gaan. En dat klopt. Rond 14.15 uur rij ik met Rick en Anita richting Leeuwarden voor de echo.

Na een half uur wachten, kan ik gaan liggen! SPANNEND! Je bent direct mooi te zien op de echo en hij scant stil mijn buik af. Binnen 1 minuut zegt hij: Zie jij het ook?

 

EEN JONGEN! πŸ’™πŸ’™πŸ’™

 

Ik krijg weer mooie foto’s mee, loop blij het gebouw uit en koop bij de Hema een stoer broekje en shirtje. Eindelijk gericht inkopen doen!

Ik had totaal geen voorkeur, maar toen ik te horen kreeg dat je een jongen bent, viel het direct op z’n plek! Dit was ook mijn voorgevoel.

 

 

(vrijdag, 20 januari 2017)

  1. Anita Anita

    Klein wondertje ☺️ Super leuk! ❀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *