Press "Enter" to skip to content

Wat zit er in de commode?

Jenny 0

Ik vind het altijd ontzettend leuk om blogposts te lezen of YouTube filmpjes te kijken over de inhoud van de commode. Nu is mijn commode aan de beurt!

De commode zelf komt van Baby en Tiener Megastore. Op de commode ligt een aankleedkussen van de Hema en ook de hoes is van de Hema. Naast het aankleedkussen staat een dispenser voor de billendoekjes en een mandje met luiers en verzorgingsproducten.

 

Naast het mandje staat alcohol en antibacteriële gel. In het mandje zelf (van AliExpress) zit babyolie en zeep van Zwitsal. De dispenser voor de billendoekjes is van Koeka.

De eerste lade. Het zijn echt hele ruime laden, dat is wel fijn.

Aan de linkerkant van de eerste lade heb ik geurzakjes voor de luiers liggen. Daarnaast liggen mijlpaalkaarten van Zwitsal die ik heb gekregen bij producten van Zwitsal. In het mandje liggen rompers in maat 62 en groter. In het andere mandje rompers in maat 50/56 en twee thermometers van de Hema.

Aan de rechterkant van de eerste lade ligt een voorraadje aan Zwitsal producten, mutsjes en slabbetjes.

In de mandjes, die ik trouwens bij de Action heb gekocht, liggen sokjes, een manicure setje, borstel en kammetje, speentjes  van onder andere Difrax en billencrème.

Dan komen we bij lade 2. Hier heb ik de hydrofiele doeken, washandjes, spuugdoekjes en wikkeldoeken liggen. Aan de linkerkant liggen broekjes in maat 50/56 en achterin kleren in maat 62 en groter. De rest in maat 50/56 hangt aan een rekje in de babykamer. Die laat ik nog in een andere post zien.

De derde en laatste lade zit behoorlijk vol. Zoals je ziet heb ik billendoekjes bij Kruidvat ingeslagen. Die waren een tijdje terug namelijk in de aanbieding. Ook liggen hier luiers en extra dekens van onder andere Koeka.

Het kleedje wat je bij de eerste en vierde foto op de grond ziet, komt van Kwantum.

Dit was ‘m! Nog een paar weken, dan ligt mijn baby hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *