Press "Enter" to skip to content

Zwangerschapsupdate – week 36 t/m 38

Jenny 0

Een beetje later online, maar toch nog even een korte update van de laatste weken van mijn zwangerschap:

In week 36 is het ontzettend warm. Mijn bloeddruk stijgt daardoor weer en dat is te zien tijdens de controle bij de gynaecoloog. Er wordt nog niets mee gedaan, maar ik moet diezelfde week weer op controle komen.

Mijn voeten zijn ontzettend opgezwollen door de warmte en ook mijn vingers tintelen constant. Met de baby gaat alles goed! Hij wordt ongeveer 2800 gram geschat.

Ook begin week 37 is het nog ontzettend warm. Met mijn zus zoek ik verkoeling bij het zwembad. Ik moet zeggen dat dit echt heerlijk was! De nachten zijn weer niet fantastisch. Aan het eind van de week koelt het iets af, bloeddruk is weer goed maar blijf nog steeds onder controle bij de gynaecoloog.

In week 38 krijg ik weer ontzettendĀ last van maagzuur. Mijn keel voelt aan alsof ik constant aan de sterkte drank zit. Het koelt af waardoor ik beter slaap, maar ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Het zwanger zijn. Ik wil de kleine graag ontmoeten en m’n lichaam weer een beetje terug. Op maandag ben ik jarig en dit vier ik dit jaar niet. Ik kan het niet opbrengen om constant heen en weer te lopen en iedereen van taart en koffie te voorzien. In plaats daarvan eten we op het terras een taartje.

Die woensdag heb ik weer controle in het ziekenhuis. Hoe dat is gegaan lees je in mijn bevallingsverhaal..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *